Лаже сподівається, що команду підтримає повний стадіон / фото: ФК Шахтар

Головний тренер португальської "Бенфіки" Бруну Лаже поділився очікуваннями від поєдинку з донецьким "Шахтарем" у 1/16 фіналу Ліги Європи.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Бенфіка - Шахтар.

Читайте такожБенфіка - Шахтар: де дивитися матч Ліги Європи

Відео дня

Спеціаліста цитує прес-служба "гірників".

"Ми постійно аналізуємо гру, і аналізуємо критично. Однак не завжди треба показувати всі наші помилки або когось карати. Звичайно, потрібно працювати й усувати слабкі місця. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє. Зараз я зробив акцент на мотивації, щоб футболісти відчували себе комфортно. Якщо постійно будуть негативні емоції, це навряд чи чимось допоможе. Працювати є над чим.

Чим відрізняється майбутня гра від першої, так це тим, що на нас чекає вирішальний момент. Всі футболісти знають, що вони повинні робити на полі. Як колективно, так і індивідуально. Матч не буде більш легким або важким. Він буде іншим", - зазначив Лаже.

Тренер "орлів" також коротко охарактеризував чемпіона України:

"Гра буде складатися з різних етапів, і ми повинні шукати певні ходи, які нам дозволять йти вперед. Ми знаємо, що протистоїмо дуже сильному супернику, тому повинні бути так само сильні. "Шахтар" любить контролювати територію і простір, але ми повинні бачити ці моменти та реагувати на розвиток подій з плином часу. Також Каштру прав, що на нашому стадіоні особлива атмосфера. Ми відчуваємо її, коли граємо вдома, і відчуваємо фантастичну підтримку наших фанів на виїзді. Вболівальники були з нами завжди - і в хороші, і в погані моменти для команди. Важливо, щоб були повні трибуни та ця підтримка".

Перший матч у Харкові завершився перемогою української команди з рахунком 2:1. Другий поєдинок відбудеться сьогодні, 27 лютого. Початок - о 22:00.

УНІАН раніше повідомляв про те, що головний тренер Шахтаря вірить у шанси команди виграти Лігу Європи.