Андрій Шевченко / REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підвів підсумки жеребкування нового сезону Ліги націй, а також назвав завдання команди на турнір.

Читайте такожЗбірна України отримала суперників в елітному дивізіоні Ліги націй

Спеціаліста цитує прес-служба Української асоціації футболу.

Відео дня

"Я думаю, що це вже досягнення - потрапити в групу з найсильнішими командами Європи. Ніколи не очікував слабких суперників. Так, нам випали сильні команди, але тим цікавіше буде грати. Наші футболісти отримають справжній досвід таких поєдинків, а глядачам буде цікаво подивитися на найкращі команди не лише Європи, але і світу. Тому я вважаю жеребкування вдалим. У цій кваліфікації всі команди сильні", - зазначив тренер.

Шевченко також заявив, що головним завданням буде закріпитися в еліті європейського футболу:

"Наша команда тільки нещодавно досягла певного успіху. Зараз необхідно спробувати закріпитися в елітному дивізіоні. Подивимося, чи вийде це у нас. Було дуже багато зроблено для потрапляння в Лігу А. Для кожного з гравців це відмінна мотивація - показати свої сили на тлі найсильніших команд Європи та світу. Закріпитися тут буде навіть більшим досягненням, ніж просто потрапити в еліту".

Нагадаємо, збірна України у наступному сезоні Ліги націй виступить в найсильнішому дивізіоні - Лізі A. В групі 4 команда Шевченка буде боротися за вихід в плей-офф з Німеччиною, Іспанією і Швейцарією.

Матчі групового етапу будуть проходити з 3 вересня по 17 листопада поточного року.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Шевченко сфотографувався з головним тренером збірної Росії Черчесовим.