Тете не думає про нічиєю / фото: ФК Шахтар

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру і бразильський півзахисник Тете поділилися очікуваннями від майбутньої зустрічі з "Вольфсбургом" в 1/8 фіналу Ліги Європи.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Вольфсбург - Шахтар.

Слова тренера і гравця наводить офіційний сайт "гірників".

Відео дня

Каштру підкреслив, що гравців "Шахтаря" засмутило те, що матч пройде без глядачів:

"Вболівальники дуже важливі для гри. Це практично те ж саме, що в театрі, коли актори грають, але нікого немає в залі, ніхто на них не дивиться. Були трохи розчаровані, що будемо грати без глядачів. Нам дуже подобається атмосфера повного стадіону. Футбол будується саме на цьому, на емоціях. Ми завжди відчуваємо те, що виходить від трибун, навіть якщо це йде на перевагу супернику, і для нас є великою мотивацією. Відсутність глядачів дасть дивне відчуття, але таке життя, по-іншому не можна".

Читайте такожЛіга Європи за порожніх трибун: анонс матчу Вольфсбург - Шахтар

Каштру також підкреслив, що за підсумками першого матчу доля протистояння не вирішиться:

"Попереду дуже складна боротьба. "Вольфсбург" виступає в Бундеслізі, одній з топ-п'яти ліг Європи. Щоб домогтися позитивного результату, потрібно бути на високому рівні. Ми віддаємо собі звіт в тому, що раунди плей-офф складаються з двох матчів і сьогодні ще нічого не вирішиться, адже це лише перша частина".

Півзахисник Тете підкреслив, що "Шахтар" не думає про те, щоб добитися нічиєї:

"Ми сюди приїхали тільки заради перемоги. Це дуже хороша перевага - грати перший матч на виїзді. Важливо забити принаймні один м'яч або більше, так що налаштовуємося тільки на перемогу. Ні в якому разі немає думок про нічию".

Матч "Вольфсбург" - "Шахтар" пройде 12 березня. Початок - о 22.00.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, хто буде судити матч "Вольфсбург" - "Шахтар".