Артем Бесєдін може зіграти проти

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров взяв в Лісабон на матч Ліги чемпіонів проти "Бенфіки" 21 футболіста. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Серед гравців знайшлося місце захиснику Євгена Хачеріді, який відновлюється після травми. Разом з тим, інших травмованих Андрія Ярмоленка, Дениса Гармаша та Даніло Сілви у складі "Динамо" немає.

Також у заявку на матч можуть потрапити відразу п'ять молодих гравців. Крім Віктора Циганкова, який вже став твердим гравцем ротації "Динамо", це Олександр Тимчик, Зураб Очігава, Павло Оріховський та Артем Бесєдін.

Відео дня

Разом з тим, форвард Олександр Гладкий до складу команди не увійшов.

Повний список футболістів, які вирушили з командою в Лісабон:

Воротарі - Олександр Шовковський, Артур Рудько, Максим Коваль;

Захисники - Євген Хачеріді, Домагой Віда, Віторіну Антунєш, Микола Морозюк, Євген Макаренко, Олександр Тимчик, Зураб Очігава;

Півзахисники - Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микита Корзун, Віктор Циганков, Олег Гусєв, Дерліс Гонсалес, Павло Оріховський, Артем Громов;

Форварди - Жуніор Мораєс, Артем Бесєдін.

У заявку на гру можуть потрапити лише 18 футболістів.

Матч 4-го раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" - "Динамо" відбудеться на стадіоні "Ештадіу да Луш" в Лісабоні завтра, 1 листопада. Початок гри - о 21:45.