Сборная Аргентины может провести подготовку перед ЧМ-2018 в Украине / championat.com

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко провів робочу нараду у Будинку футболу з послом Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Під час зустрічі обговорювалася перспектива проведення товариського матчу між національними збірними України та Аргентини. Також Павелко та Алонсо обговорили можливість організації в Україні тренувального табору для збірної Аргентини напередодні фінальної частини чемпіонату світу з футболу-2018.

«Ідея організації тренувального табору в Україні сприйнята з великим ентузіазмом нашими аргентинськими колегами. Зараз продовжуються переговори між ФФУ та Асоціацією футболу Аргентини щодо цього питання. Його вирішення, серед іншого, залежатиме і від успіхів збірної цієї країни в кваліфікації до ЧС-2018», - розповів Андрій Павелко.

Відео дня

Щодо перспективи організації тренувального табору для збірної Аргентини в Україні пан Алонсо зазначив, що «це було б фантастично». «Рішення, звичайно ж, прийматиме Асоціація футболу Аргентини. Але я буду наполегливо працювати, щоб аргентинська федерація вирішила організувати такий табір в Києві чи іншому місті України», - відзначив Альберто Хосе Алонсо.