Камерунський півзахисник Александр Сонг заявив, що вирішальним чинником його трансферу з лондонського "Арсеналу" в "Барселону" влітку 2012 року стали гроші.

Читайте такожПрихильник ІДІЛ планував влаштувати теракт на матчі Барселона - Реал

32-річного футболіста цитує Mirror.

Відео дня

"За "Арсенал" я виступав вісім років, але тільки в останні чотири роки почав добре заробляти. Так мені здавалося, адже потім я зрозумів, що просто дуже багато витрачав. Після переходу в "Арсенал" я отримував 15 тисяч фунтів на тиждень. Я був молодий і мріяв купувати дорогі речі, влаштовувати круті вечірки. Я бачив автомобіль Тьєррі Анрі та хотів за будь-яку ціну купити собі такий же.

За весь час в клубі АПЛ я не зміг відкласти навіть 100 тисяч фунтів, а люди вважали мене мільйонером. Коли "Барселона" запропонувала мені контракт, то я побачив суму і не сумнівався жодної секунди. Спортивний директор "Барси" сказав мені, що я буду не дуже часто з'являтися на полі, але мені було по*** на гру. Я розумів, що тепер стану мільйонером", - зізнався Сонг.

Сума трансферу камерунця склала 19 мільйонів євро. Сонг провів за каталонців 65 матчів за два сезони, а потім був відправлений в оренду в "Вест Хем". Нещодавно гравець покинув швейцарський "Сьон" і став вільним агентом.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Барселона" відновила тренування після тривалої паузи.