Андрій П'ятов провів 95 матчів за збірну України / фото УНІАН

Голкіпер "Шахтаря" і збірної України Андрій П'ятов прокоментував інформацію ЗМІ про те, що планує завершити кар'єру після Євро-2020, який відбудеться наступного року.

Читайте також"Не бачу собі поза межами футболу": ветеран збірної України задумався про тренерську кар'єру

В інтерв'ю Sport.ua П'ятов підкреслив, що не завершує кар'єру:

Відео дня

"Ні, це точно не відповідає дійсності. Зваживши всі факти, розумію, чому з'явилася ця інформація. На мій погляд, трохи негарно говорити про те, чого немає насправді".

П'ятов заявив, що ще не вирішив, коли завершить кар'єру, а також підкреслив, що після Євро-2020 може попрощатися зі збірною України:

"Під час карантину я спілкувався з журналістом Ігорем Цигаником і говорив, що як для гравця збірної Євро-2020 для мене, напевно, буде останнім турніром. Але те, що я завершую кар'єру наступного літа, як написали, це - нонсенс. Як мінімум, це некоректно по відношенню до мене".

"Скільки я буду грати? Все буде залежати від настрою і від травм. Слава Богу, травми обходять стороною", - додав 36-річний голкіпер.

Кар'єра Андрія Пятова: цифри і факти

  • Пятов виступає за "Шахтар" з липня 2007 року після переходу з "Ворскли". Відтоді воротар провів за "гірників" 464 матчі.
  • З донецьким клубом Пятов виграв десять титулів чемпіона України, 8 Кубків України, 5 Суперкубків України і 1 Кубок УЄФА.
  • Пятов - на другому місці в історії за кількістю титулів чемпіона України (10 титулів).
  • Голкіпер "Шахтаря" був включений до рейтингу десяти найкращих воротарів 21 століття за кількістю матчів без пропущених голів, а також до рейтингу найвідданіших футболістів Європи.
  • У складі збірної України Пятов провів 95 матчів. За кількістю ігор за "жовто-синіх" він займає п'яте місце.