Андрій Шевченко / REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, чому не готовий зараз залишити національну команду та очолити "Мілан", який цікавиться його кандидатурою.

Читайте також"Одна з цілей": Шевченко заявив про бажання очолити Мілан після збірної України

Фахівець дав коментар в ефірі програми "Великий футбол".

Відео дня

"Зараз моя робота - це збірна України. У цієї команди я бачу велике майбутнє. Зараз ми з асистентами дуже багато аналізуємо, готуємо багато матеріалів щодо участі в майбутній Лізі націй. Це наша наступна мета. У нас дуже важка група (Німеччина, Іспанія, Швейцарія - прим.). Нині я повністю сконцентрований на роботі з національною командою. Для мене це пріоритет.

У нас дуже багато цілей. Будемо працювати, щоб досягти їх. А в майбутньому подивимося, як складеться життя. Звичайно, мені б хотілося повернутися в "Мілан", в якому я виблискував як гравець. Може бути, буде шанс і в якості тренера. Хоча, майбутнє - це розмите поняття", - сказав Шевченко.

Тренер також оцінив ситуацію з відновленням поєдинків після карантину:

"Я дуже скучив за футболом. Якраз на цей час ми планували підготовку. Зараз найголовніше - правильно розібратися у сформованій ситуації. Думаю, що УЄФА і ФІФА моніторять ситуацію в країнах, де повертається футбол. Для міжнародних матчів вкрай важливо, щоб всі кордони відкрилися.

Сподіваюся, що у вересні ми будемо розмовляти, маючи певну базу даних, яку нам нададуть. До цього часу футбольні чиновники повинні скоординувати дії національних збірних".

Як повідомляв УНІАН, раніше футболіст збірної України розповів про гру проти Роналду.