Артем Кравець / фото ФК Динамо Київ

Український форвард Артем Кравець, який грає за турецький "Коньяспор", 20 серпня 2020 повернувся в "Динамо". Він встиг зіграти лише в одному офіційному матчі, вийшовши на заміну у грі УПЛ проти "Львова", а через місяць київський клуб розлучився з гравцем.

Колишній асистент Мірчі Луческу Дієго Лонго назвав причини такого рішення. Cам Дієго покинув клуб за сімейними обставинами.

Про це стало відомо з подкасту Shoot the Defence.

Відео дня

"Коли приходив Кравець, нам потрібний був другий форвард. Тоді Бєсєдін відбував дискваліфікацію. Але через декілька тижнів в клубі Кравець сказав, що він хоче бути гравцем стартового складу. Вважаю, в "Динамо" не може бути гравця, який говорить щось подібне", - сказав Дієго.

"Навіть у "Ювентусі" Ігуаїн не грав спочатку при Аллегрі, тому що не відповідав вимогам. Ти повинен працювати й готуватися до матчів. Кравець не хотів чекати та терпіти, тому вирішив піти. І ми сказали, що якщо він хоче покинути команду - окей, це не проблема для нас", - додав Лонго.

Читайте такожВзяв лопату: Луческу пояснив, чому став розчищати сніг на полі перед матчем Динамо (відео)

Артем Кравець: головне

  • Згідно з офіційними даними, Кравець вирішив піти з "Динамо", оскільки хоче отримувати регулярну ігрову практику.
  • Кравець є вихованцем "Динамо" і дебютував за киян ще у 2007 році.
  • Форвард також пограв за київський "Арсенал", німецький "Штутгарт", іспанську "Гранаду", а попередні два з половиною роки провів у турецькому "Кайсеріспорі".
  • Кравець спростував інформацію про те, що перебував у поганій фізичній формі, а рішення відмовитися від його послуг прийняв головний тренер киян Мірча Луческу.