Даріо Срна (ліворуч) зайняв нову посаду в Шахтарі / фото shakhtar.com

"Шахтар" призначив легендарного футболіста клубу Даріо Срну на посаду директора з футболу.

Читайте також"Замінить інший професіонал": член тренерського штабу Шахтаря повернеться до Португалії

Про це повідомила прес-служба клубу.

Відео дня

У нинішньому сезоні колишній футболіст входив до тренерського штаба наставника "гірників" Луїша Каштру. Тепер в клубі створена нова керівна позиція, яку зайняв хорват.

"Роль директора з футболу стане однією з найважливіших у нашому клубі, і тут величезний досвід, талант і амбітність, а головне - щира любов Даріо до "Шахтаря" допоможуть йому реалізувати себе і принести велику користь клубу", - сказав генеральний директор донеччан Сергій Палкін.

Сам Срна зазначив, що продовжить відвідувати тренування команди, але буде виконувати й нові обов'язки:

"Посада дуже серйозна. Найважливіше, що я буду на полі. Тому що я не людина офісу, а все життя був на футбольному полі. Люблю відчувати команду, відчувати тренера. За останній рік я багато чому навчився у містера Каштру і вдячний йому за можливість допомагати команді. А моя роль завжди одна - допомагати "Шахтарю", допомагати розвитку молодих футболістів і намагатися робити так, щоб команда грала в красивий атакувальний футбол.

Я повинен бути на кожному тренуванні, на кожній грі. Але багато в моїх обов'язках зміниться. В нашому контракті багато пунктів, але я завжди буду поважати клуб і виконувати всі завдання, які переді мною стоять. Зроблю все, щоб "Шахтар" став сильнішим".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Шахтар" після дострокової перемоги в УПЛ обійшов "Динамо" за кількістю трофеїв в історії незалежної України.