Динамо знову відірвалося від Зорі / фото facebook.com/fcdynamoua

У заключному матчі 27-го туру Української Прем'єр-ліги київське "Динамо" на "Олімпійському" приймало "Колос".

Читайте такожДинамо - Колос: огляд та повне відео матчу УПЛ

Команда Олексія Михайличенка здобула перемогу з рахунком 2:1.

Перший тайм пройшов з мінімумом моментів, а всі найцікавіші події відбулися після перерви.

На 52-й хвилині м'яч влучив в руку захиснику "Динамо" Попову, після чого арбітр Бойко призначив пенальті. До точки підійшов Богданов, але удар півзахисника в лівий нижній кут потягнув Бущан. Через десять хвилин 11-метровий було призначено вже у ворота "Колоса", коли Петров сфолив на Вербичі. Циганков зміг переграти голкіпера та вивести киян вперед - 1:0.

На 67-й хвилині за другу жовту був видалений Петров. З усім тим, в більшості "Динамо" пропустило - знову було призначено пенальті. Покарання точно виконав Вільхамссон - 1:1.

На 84-й хвилині "Колос" навіть міг вийти вперед, але Антюхов опинився сам на сам з Бущаном і пробив у голкіпера. Через кілька хвилин Бойко призначив четвертий пенальті - на цей раз за фол Єфремова проти Де Пени. Сам Карлос виконав удар в правий нижній кут і приніс динамівцям перемогу - 2:1. Варто відзначити, що у грі могло бути п'ять пенальті, але суддя передумав фіксувати фол на Вербичі після перегляду VAR.

"Динамо" - "Колос" - 2:1

Голи: Циганков, 64 (пенальті), Де Пена, 87 (пенальті) - Вільхамссон, 69 (пенальті)

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Андрієвський (Дуелунд, 58), Цітаішвілі (Циганков, 46), Буяльський (Шапаренко, 88), Шепелєв (Кадірі, 74), Вербич, Русин (Де Пена, 57)

"Колос": Волинець, Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець, Богданов, Мілько, Ільїн (Антюхов, 83), Костишин (Вільхамссон, 62), Морозко (Парамонов, 84), Лисенко (Кожушко, 72)

Попередження: Цітаішвілі, Попов - Мілько, Петров, Єфремов, Ємець

Вилучення: Петров, 63

На 53-й хвилині Андрій Богданов ("Колос") не забив пенальті (воротар).

"Динамо" набрало 55 очок та займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи "Зорю" на три пункти. "Колос" залишається шостим, маючи у своєму активі 26 очок.

УНІАН раніше повідомляв про те, що капітан "Динамо" показав наслідки травми в матчі з "Зорею".