Микола Шапаренко забив гол і віддав гольову передачу / фото Динамо Київ

"Динамо" в 3-му турі УПЛ приймало "Львів" і в кінцівці зустрічі вирвало перемогу.

Мірча Луческу напередодні поєдинку кваліфікації Ліги Європи проти "Гента" випустив на гру з львів'янами експериментальний склад, надавши шанс резервістам. Проте вже в перерві за рахунку 0:0 румунському тренеру довелося робити відразу чотири заміни.

Читайте такожЕкс-тренер Гента скептично оцінив шанси бельгійського клубу в протистоянні з Динамо

Вже в дебюті другого тайму "Динамо" вдалося вийти вперед. Владислав Супряга заробив пенальті, який впевнено реалізував Віктор Циганков.

"Львів" відігрався після стандарту. Георгій Бущан зреагував на удар головою з близької відстані, але Макс Челіч на добиванні заштовхав м'яч у ворота.

Виграти матч "Динамо" вдалося після того, як "Львів" залишився в меншості. На 87-й хвилині гри Микола Шапаренко забив зі штрафного. А на останніх хвилинах кияни відзначилися ще раз - Шапаренко виступив у ролі асистента, а Супряга переграв воротаря з близької відстані.

Після трьох турів "Динамо" набрало 7 очок і вийшло на друге місце в УПЛ. У "Львова" - 0 очок в двох іграх.

"Динамо" - "Львів" - 3:1

Голи: Циганков, 48 (з пенальті), Шапаренко, 87, Супряга, 90+5 - Челіч, 62

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Шепелєв (Шапаренко, 46), Андрієвський (Сидорчук, 46), Цитаїшвілі (Циганков, 46), Леднєв (Буяльський, 46), Вербич (Кравець, 67), Супряга

"Львів": Литовченко, Челич, Клименчук, Міхоубі, Кравчук, Борзенко, Айнсалу, Кошман (Велвес, 75), Грисьо (Комарець, 64), Філіпе, Нич (Романчук, 88)

Попередження: Шапаренко, Супряга - Грисьо, Айнсалу, Клименчук, Кравчук, Міхоубі

Вилучення: Міхоубі, 83 (повторне попередження)

Відео голів

Українська Прем'єр-ліга: 3-й тур