Динамо проводить матчі ЛЧ на НСК Олімпійський / фото УАФ

Київське "Динамо" звернулося до мера столиці Віталія Кличка з проханням надати офіційний дозвіл проводити домашні матчі Ліги чемпіонів з глядачами на трибунах.

Читайте також"Складні відчуття": Ребров пояснив, чому не хотів зустрічатися з Динамо в Лізі чемпіонів

Лист опубліковано на офіційному сайті "Динамо".

Відео дня

"Як відомо з офіційних джерел місцевої влади, техногенною комісією КМДА, як виняток, 02.10.2020 надано дозвіл Української асоціації футболу на проведення трьох матчів національної та молодіжної збірних країни в місті Києві за участю обмеженої до 30% кількості глядачів.

Однак, на сьогодні продовжує діяти рішення №56 тієї ж Комісії від 18.08.2020 про заборону доступу глядачів під час проведення футбольних матчів у м.Києві до стабілізації епідемічної ситуації.

Враховуючи зазначений факт, просимо вас у рамках чинного законодавства та з урахуванням санітарно-епідемічної ситуації, розглянути можливість перегляду рішення комісії та дозволити доступ глядачів у встановленій УЄФА квоті до 30% на трибуни НСК "Олімпійський" під час матчів Ліги чемпіонів.

Керівництвом та відповідними службами "Динамо" у разі прийняття позитивного рішення з даного питання будуть виконані всі вимоги спеціального медичного протоколу МОЗ України, УАФ та УЄФА, з метою збереження здоров'я та безпеки глядачів. Сподіваємося на розуміння і дякуємо за співпрацю", – сказано в листі клубу.

"Динамо" в Лізі чемпіонів 2020-2021: головне