Дубуа не допоможе збірній Франції в матчі з Україною / фото leparisien.fr

Футболіст "Ліона" і збірної Франції Лео Дюбуа заразився коронавірусом перед товариським матчем проти збірної України.

Читайте такожФранція - Україна: де дивитися товариський матч

Про це повідомляє Федерація футболу Франції.

Відео дня

Тестування у складі діючих чемпіонів світу проводилося вранці 6 жовтня. Вже до вечора були отримані результати. Дюбуа встиг провести тренування з командою, після чого пішов на самоізоляцію.

Варто відзначити, що перед початком збору у Дюбуа був негативний результат тесту.

Тренерський штаб збірної Франції викличе Ферлана Менді з "Реала" в якості заміни, але він зможе приїхати у розташування команди тільки після матчу з Україною.

Поєдинок має відбутися 7 жовтня в Парижі на "Стад де Франс".

Кадрові проблеми збірної України: головне

  • Перед матчем проти Франції Андрій Шевченко залишився без цілої команди. Українській збірній не можуть допомогти 14 футболістів, які були викликані в її розташування. Голкіпери Андрій Лунін та Юрій Паньків отримали позитивні результати тестів на коронавірус.
  • На матч проти Франції збірна України залишається з одним воротарем - це динамівець Георгій Бущан.
  • До команди не приїхали відразу дев'ять гравців "Шахтаря". У Тараса Степаненка та Андрія Пятова був виявлений коронавірус. Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораєс залишаються на самоізоляції. У Євгена Коноплянки, Сергія Кривцова та Сергія Болбата - травми.
  • Крім того, через травми української збірної не допоможуть півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко, а також динамівці Владислав Супряга і Віталій Буяльський.