Каштру привітав Інтер з перемогою / фото REUTERS

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку від "Інтера" в півфіналі Ліги Європи з рахунком 0:5.

Читайте такожШахтар зазнав нищівної поразки від Інтера у півфіналі Ліги Європи (фото)

Спеціаліст дав коментар в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Відео дня

"У першому таймі ми ще змогли грати, непогано його закінчили. Було два моменти у "Інтера" - вони один реалізували. У нас були моменти у Маркоса Антоніо і Мораєса. На жаль, не вдалося забити.

Другий тайм - поміняли півзахист, поставили десятку, гналися за результатом. Мораєс міг зрівняти рахунок. А в наступному епізоді "Інтер" забив з кутового. Потім наша команда розвалилася. Зробили декілька помилок. Результат накопичувався.

На цю мить можу сказати - це був фантастичний шлях до сьогоднішнього дня. Зараз я нещасливий через гру. Після 0:2 ми зробили багато помилок проти сильної команди. У нас був дискомфорт через пресинг "Інтера". Ми не були схожі на себе після 0:2 ", - сказав Каштру.

Португалець привітав суперника і відзначив, що ця поразка зіпсувала враження від усього сезону:

"Вітаю "Інтер". Це нормально в таких ситуаціях - тренер повністю бере на себе відповідальність за результат.

У єврокубкових матчах шлях був хорошим до сьогодні. Запам'ятається те погане, що було сьогодні. Ми передали гру в руки супернику, особливо коли було 0:2. Ми, тренери, повинні приймати ці речі. Ми чемпіони з 23 очками відриву, подолали хороший шлях в Лізі Європи, але запам'ятається в результаті сьогоднішній матч. Але ми програли хорошій команді, яка заслужила на перемогу".

Ліга Європи: шлях "Шахтаря" завершився

  • "Шахтар" втретє у своїй історії грав у півфіналі турніру. "Гірники" втратили можливість вдруге зіграти у фінальному поєдинку Ліги Європи/Кубка УЄФА.
  • УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Інтер" - "Шахтар".
  • У фінальному матчі "Інтер" зіграє з іспанською "Севільєю", яка у своєму півфіналі перемогла "Манчестер Юнайтед" (2:1). Вирішальний поєдинок відбудеться 21 серпня в Кельні.
  • "Шахтар" зазнав першої поразки в нинішньому розіграші Ліги Європи.