Пятов вилікувався від коронавірусу / фото ФК Шахтар

Голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій Пятов повідомив, що вилікувався від коронавірусу, який був виявлений у нього на початку місяця.

Про це він написав у своєму Instagram.

"Приступаю до тренувань через кілька днів. У мене чудова новина - повністю здоровий, і тест показав негативний результат. Дуже скучив за командою, за роботою, за атмосферою матчів і вже готовий до повернення на поле. Побачимося зовсім скоро. P.S. Відео з архіву ФК "Шахтар", - написав Пятов.

Читайте також"Безсимптомні приступили до тренувань": у Шахтарі розповіли про стан футболістів, які заразилися коронавірусом

Коронавірус у "Шахтарі": хроніка подій

  • 4 жовтня Тарас Степаненко та Андрій Пятов отримали позитивні тести на коронавірус після матчу УПЛ проти "Десни". Обидва футболісти брали участь у грі. Крім того, позитивні тести здали два співробітники клубу.
  • Жоден з футболістів "Шахтаря" не зміг допомогти збірній України в контрольному матчі проти Франції, оскільки вся команда перебувала на самоізоляції. Зокрема, це Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораєс, які були викликані в команду. 
  • 6 жовтня в "Шахтарі" проводили додаткове тестування на COVID-19. Його пройшли всі гравці, крім Пятова і Степаненка. Всі результати були негативними.
  • 8 жовтня стали відомі результати нового тестування: у донецькому клубі виявили відразу 9 заражених футболістів, а також позитивні тести здали 9 співробітників клубу. Стало відомо, що Матвієнко і Мораєс не зможуть допомогти збірній України через позитивні тести.
  • 9 жовтня "Шахтар" повернувся до тренувань, але до роботи змогли приступити лише одинадцять футболістів.