Серхіо Агуеро / фото REUTERS

Найкращий бомбардир в історії англійського "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро по завершенню нинішнього сезону приєднається до іспанської "Барселони".

Про це повідомив авторитетний італійський інсайдер Фабріціо Романо у своєму Twitter.

Нагадаємо, що Агуеро та "Ман Сіті" обопільно вирішили не пролонговувати контракт, який спливає влітку 2021. 32-річний нападник на правах вільного агента поповнить склад "Барселони". Угода Серхіо розрахована до червня 2023 року.

Відео дня

Подейкують, що ініціатором трансферу був сам Ліонель Мессі, позаяк Агуеро для нього приятель, кум і співвітчизник. Мессі є хрещеним батьком сина Агуеро. Вони ніколи до цього не виступали в одному клубі, а грали разом лише за збірну Аргентини.

Зауважимо, що портал Transfermarkt вже на сторінці гравця відзначив трансфер як оформлений. У контракті Агуеро передбачена опція бонусу, якщо "Барселона" виграє Лігу чемпіонів.

Читайте такожАгент і батько кращого молодого футболіста Європи почали переговори з Барселоною

Серхіо Агуеро: кар'єра в "Ман Сіті"

  • Агуеро приєднався до "Сіті" у 2011 році, перейшовши з "Атлетіко" та ставши на той момент рекордним підписанням "містян".
  • У футболці "Сіті" форвард провів 388 поєдинків, забивши 258 голів. Він є найкращим бомбардиром в історії клубу, а також найкращим бомбардиром в історії АПЛ серед іноземців.

  • З "містянами" він п'ять разів виграв чемпіонат Англії, шість разів - Кубок ліги, три рази - Суперкубок країни, а також завоював Кубок Англії у 2019 році.