Каштру ставив за мету обіграти Інтер / фото shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував нічийний результат домашнього матчу з міланським "Інтером" (0:0) у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте такожШахтар зміг зупинити Інтер у Лізі чемпіонів (фото)

Фахівця цитує офіційний сайт УЄФА.

Відео дня

"Я говорив до гри - для того, щоб домогтися позитивного результату з "Інтером", ми повинні бути командою. Індивідуалізувати не можна. Ми оборонялися разом, атакували разом. Так, не атакували стільки, скільки хотіли, але ми були дуже уважні в обороні та створили великі складності "Інтеру".

Ми прекрасно розуміли, як діють Мартінес і Лукаку. Знали, що вони використовують забігання в зони. Ми намагалися перервати зв'язок команди з форвардами. Також ми зміщувалися на фланг і блокували атаки. Нам не так часто це вдавалося. Деякі хлопці провели матч на найвищому рівні, але я можу привітати весь колектив", - сказав Каштру.

Тренер додав, що цей результат можна вважати вдалим, але не максимальним:

"Ми не досягли тієї мети, якої хотіли - ми не перемогли. Але не варто забувати про те, як ми зіграли в Мадриді, а зараз зіграли внічию з "Інтером" після поразки 0:5 в минулому поєдинку з ними. На цю мить у нас чотири очки та ми продовжуємо наш дуже важкий шлях".

"Шахтар" - "Інтер": підсумки матчу

  • На грі в Києві були присутні вболівальники - МОЗ дозволив заповнити 15% місць на "Олімпійському".
  • "Шахтар" у стартовому турі групи B сенсаційно обіграв мадридський "Реал" із рахунком 3:2. "Інтер" не зміг перемогти "Боруссію" Менхенгладбах - 2:2.
  • У третьому турі "гірники" прийматимуть "Боруссію" 3 листопада. Гра в Києві також пройде з глядачами на трибунах. "Інтер" в цей же день на виїзді зустрінеться з "Реалом".
  • "Шахтар" перервав серію з 23 матчів з пропущеними голами на груповому етапі ЛЧ.