Ігор Суркіс розповів про бюджет клубу / фото dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс назвав річний бюджет клубу, розповів про дотації з боку акціонерів, а також рівень зарплат у команді.

"Бюджет "Динамо" в останні роки близько 30-35 мільйонів доларів. Приблизно взяти різні спонсорські контракти, призові за участь у Лізі Європи, не беремо продаж футболістів. Думаю, акціонерам клуб обходиться десь в 15-20 мільйонів щороку в сьогоднішніх реаліях. Так, дотації. А були моменти, коли бюджет клубу був 60 мільйонів...", - сказав Суркіс в інтерв'ю "ТаТоТаке" на YouTube

Він підкреслив, що "Динамо" допомагає його старший брат Григорій.

Відео дня

"Чи приймає Григорій Суркіс участь у дотаціях? Так. Він несе тягар і фінансової відповідальності теж. Не суттєво, але приймає. Коли мені не вистачає - він позичає".

Читайте такожДинамо зробить пожертвування клубам Першої ліги для проведення тестів на коронавірус

За словами Суркіса, зарплати футболістів "Динамо" менше мільйона доларів:

"Я не можу сказати, що у нас якісь захмарні зарплати. Мені смішно, коли пишуть, що Циганков отримує два мільйони. Це не відповідає дійсності. Хлопці отримують нормальну зарплату, але вони знають, що, наприклад, потрапляння в Лігу чемпіонів принесе їм великий бонус. Хочете заробляти трохи менше - грайте в Лізі Європи. Сьогодні в "Динамо" ніхто навіть мільйон доларів на рік не заробляє".

Президент київського клубу заявив, що найбільш високооплачуваним гравцем команди є Сергій Сидорчук: "Він це своєю роботою довів".

УНІАН також повідомляв про те, що Суркіс назвав завдання, прописані в контракті Олексія Михайличенка.