Роман Яремчук / фото REUTERS

Футболісти збірної України підбили підсумок матчу третього туру групового етапу Ліги націй проти Німеччини (1: 2).

Читайте також"Хлопці терпіли": Шевченко похвалив гравців, попри поразку від Німеччини

Олександр Караваєв подякував уболівальникам за підтримку:

Відео дня

"Коли ми грали у Києві останній матч проти Португалії, глядачі нас підтримували. Як і сьогодні. Це дорогого коштує. Це те, заради чого варто виходити на поле і битися до останнього. Вся команда дякує нашим уболівальникам.

Грати на такому рівні з топ-збірними - це подарунок. Тому помітно бажання і прагнення домагатися результату навіть на останніх хвилинах. Сили є завжди. Тому що хочеться грати на такому рівні й прогресувати", - цитує футболіста "Динамо" zbirna.com.

Нападник Роман Яремчук в ефірі телеканалу "Футбол 1" зазначив, що поки цей результат - стеля української збірної:

"Виглядали непогано проти топ-команди. Віддали всі сили. Непросто грати без ключових гравців Зінченка, Пятова, Степаненка, Кривцова, Матвієнка. Намагалися грати у свій футбол, пробуємо це навіть проти таких сильних команд. Моментами виглядали пристойно. Хочеться більшого, але поки це наш максимум. Кожен футболіст повинен грати в топ-чемпіонаті, щоб конкурувати з такими збірними.

Тренер сказав, що є над чим працювати. Ми будуємо команду давно. Нас чекає великий турнір. Через 6-7 місяців у нас буде сильна команда. Ми будемо готові до Євро".

Воротар Георгій Бущан додав, що його помилка під час другого пропущеного голу стала вирішальним моментом:

"Моя помилка вплинула на кінцевий результат, але не на гру. Ми не зупинилися, грали у свій футбол. На жаль, це футбол. Буває всяке. Треба проаналізувати та рухатися далі".

Збірна України в Лізі націй: головне

  • Через травми та коронавірус гру пропускав цілий ряд футболістів. Однією з головних втрат став той факт, що з "Шахтаря" через COVID-19 не прибули Андрій Пятов і Тарас Степаненко.
  • У першому матчі Ліги націй 2020-2021 українська збірна з рахунком 2:1 виграла у команди Швейцарії, а потім була розгромлена Іспанією (0:4).
  • Після трьох турів Україна з 3 очками посідає у своїй групі третє місце. У паралельному матчі Іспанія перемогла Швейцарію з рахунком 1:0.
  • У цьому розіграші Ліги націй Україна дебютувала в Лізі А, куди пробилася за підсумками виступу в сезоні 2018-2019.
  • Свій наступний матч українці проведуть 13 жовтня вдома проти збірної Іспанії.