Йоахім Лев / фото REUTERS

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Лев поділився враженнями від перемоги своєї команди в Києві над збірною України (2:1) у третьому турі групового етапу Ліги націй.

Читайте також"Хлопці терпіли": Шевченко похвалив гравців, попри поразку від Німеччини

Прес-конференція Лева опублікована на YouTube-каналі УАФ.

Відео дня

"Якщо реалістично подивитися на цей матч, то Німеччина була набагато сильнішою за Україну. У нас практично все виходило. Звичайно, деякі речі можна було зробити краще, але в цілому гра вийшла для нас успішною. 

Україна - дуже хороша команда. Але у неї не було шансу нас обіграти. Ми сильно зіграли в обороні, були сконцентровані і не давали супернику йти вперед. У нас було набагато більше можливостей забити ще. Я дуже задоволений цією грою", - сказав наставник Бундестім.

Лев додав, що господарі поля не змогли здивувати його гравців:

"Україна нас нічим не здивувала. Ми були дуже добре знайомі з можливостями цієї команди. Шевченко виконав відмінну роботу, а збірна справляє дуже гарне враження. Нам вдалося зберегти контроль над грою. В цілому я дуже задоволений тим, як вона проходила і задоволений результатом. Можу тільки подякувати своїм хлопцям".

Україна - Німеччина: головне

  • Матч проходив у Києві на НСК "Олімпійський" у присутності 17 тисяч глядачів.
  • Після трьох турів Україна з 3 очками посідає у своїй групі третє місце. У німецької збірної на рахунку 5 пунктів, які дозволяють перебувати на другій сходинці.
  • Свій наступний матч українці проведуть 13 жовтня вдома проти збірної Іспанії, тоді як німці прийматимуть Швейцарію.
  • Збірна Німеччини здобула першу перемогу у двох розіграшах Ліги націй.
  • Футболісти збірної України підбили підсумки минулої гри.