Reuters

Виконуючий обов'язки керівника команди Формули-1 "Форс-Індія" Боб Фернлі сподівається, що пілоти команди Серхіо Перес і Ніко Хюлькенберг залишаться в "стайні" на сезон-2017. Про це повідомляє Motorsport.

Особливо непроста ситуація з Пересом. Він, як і Хюлькенберг, вже підписав першу частину контракту на наступний сезон, і тепер під питанням залишаються комерційні угоди "Форс Індії" з мексиканським пілотом.

"Це досить простий процес, проте він стає все складнішим, – пояснив Фернлі. – Обидва наших гонщика мають контракти на наступний сезон. Далі багато залежить від комерційної сторони справи, тому що ми пов'язані великими комерційними угодами зі спонсорами Серхіо.

Відео дня

Читайте такожЗа два провальних року у Формулі-1 "Макларен" втратив 37% своєї вартостіЦе різні рішення і різні дискусії. Втім, загальна суть залишається незмінною: ми хочемо зберегти колишній склад команди. Таким чином, я щиро сподіваюся, що ми зможемо утримати всіх його спонсорів – нехай навіть це і не є пріоритетом. Пріоритетом для нас залишається збереження складу".

При цьому, бос "Форс Індії" підкреслив, що на рішення Переса і його спонсорів може вплинути успішний виступ команди в нинішньому сезоні.

"Якщо нам вдасться випередити "Вільямс" і зайняти четверте місце, попереду виявляться лише три заводські команди. Таким чином, від нас можна буде піти або в гіршу команду, або в іншу серію. Від нас потрібно зробити все можливе, щоб обмежити їх вибір", - заявив Фернлі.

Відзначимо, що на даний момент Серхіо Перес і Ніко Хюлькенберг займають відповідно восьме і десяте місце в особистому заліку пілотів Формули-1. При цьому, "Форс Індія" знаходиться на п'ятому місці в Кубку конструкторів, поступаючись 15 очками "Вільямс", який йде четвертим.