Хокеїсти Кременчука закинули чотири шайби у другому періоді / uhl.ua

У Білій Церкві матчем між місцевим «Білим Барсом» та «Кременчуком» завершився 34 тур чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч.

Білий Барс програв гостям з рахунком 2:6, повідомляє офіційний сайт ліги.

Поєдинок «Білий Барс» почав з закинутої шайби – Назар Ружников вчасно опинився на п'ятаку і здорово зіграв на добиванні, відкривши рахунок у матчі. А за три хвилини Іван Панов відправив у ворота Микити Гордюшина другу шайбу, чим забезпечив своїй команді непогану перевагу.

Відео дня

На другий період кременчужани вийшли з впевненим рішенням відігратися і під кінець двадцятихвилинки це дало свої плоди – спочатку в меншості Олександра Качулу прошив Олексій Красильников, а після зрівняв рахунок на табло кращий бомбардир УХЛ в поточному сезоні Микола Кисельов. Таким чином, після 40-ка хвилин поєдинку, команди були змушені починати все спочатку.

Третя двадцятихвилинка стала бенефісом «Кременчука» – "городяни" змогли відправити у ворота Олександра Качули ще чотири шайби. На цей раз відзначилися Данило Фурса, Тимур Гриценко, Іван Савченко та Олексій Зайцев. Провальний третій період не дозволив підопічним Костянтина Буценка втримати перевагу і вдруге в сезоні обіграти кременчужан, а підопічні Олександра Савицького змогли скоротити відставання від «Донбасу» до двох очок.

Раніше «Крижані Вовки» мінімально поступилися МХК «Динамо», а «Дніпро» у серії післяматчевих бросоков обіграв «Донбас».

«Білий Барс» – «Кременчук» 2:6 (2:0, 0:2, 0:4)

Шайби: 1:0 Ружников (Бородай, Панченко), 1:34; 2:0 Панов (Дурдыев, Арабів), 4:45; 2:1 Красильников (Ворона - менше і менше.), 36:38; 2:2 Кисельов (Зайцев, Фурса), 38:07; 2:3 Фурса (Хришпенц, Кисельов), 48:08; 2:4 Гриценко (Хришпенц), 48:34; 2:5 Савченко (Бойових, Гриценко - більш.), 53:31; 2:6 Зайцев (Кисельов, Толстушко), 54:48;