Стаховський не вірить, що Усик і Ломаченко зміняться / фото: 112.ua

Відомий український тенісист Сергій Стаховський прокоментував участь українських зірок боксу Олександра Усика та Василя Ломаченка в російському фільмі про православну віру, в якому також порушується тема політики.

Читайте такожУсик і Ломаченко знялися в російському фільмі про віру (відео)

Тенісиста цитує Tribuna.com.

Відео дня

"Це ж*па. Я цей фільм не дивився і не збираюся. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це треш. Наші медіа розділені. У нас є канали, які пропагують, що у нас громадянський конфлікт. Для них цей продукт - супер. Вони його будуть розкручувати та показувати. Нам потрібно писати статті, що це треш.

Хтось із них сказав, що царі сваряться, а люди вмирають (цитата Усика - прим.). А які царі? Там регулярні війська Росії. Якби Путін стріляв - це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області по території України - це нормально?", - сказав Стаховський.

Спортсмен при цьому зазначив, що навряд чи Усик і Ломаченко змінять свою позицію, а також натякнув, що буде підтримувати їх суперників у майбутніх боях:

"Пояснити їм це можна легко: Ентоні Джошуа б'є аперкот Усику у третьому раунді, і все з'ясовано. Ми не можемо їх змінити. Це люди зі світовою популярністю і найкрутіші боксери у світі. Але ми їх можемо зараз прирівнювати до Олександра Алієва (колишній футболіст збірної України - прим.). А в чому різниця? Алієв же теж говорив, що коронавірусу немає, що це - фігня".

Стаховський додав, що патріотична позиція Усика і Ломаченка пішла б на користь країні:

"Якби б Усик і Ломаченко були адекватними, це був би величезний плюс для України. Тому, що, якби хтось з них сказав: "Дивіться, люди, тут справу Гандзюк зливають, бо прокурорів переводять в підвішений стан. Вони не знають, чи буде у них робота, чи їх звільнять".

Якби вони це зробили, це був би нереальний плюс для української громадськості, адже вони поширювали б меседж про те, що відбувається в країні. Тоді нашій владі було б складніше говорити ті речі, які їм потрібно, тому що правда інша".

Як повідомляв УНІАН, Ломаченко в російському фільмі зізнався, що у нього не вкладається в голові війна Росії з Україною.