runners.ru

Метальниця списа Віра Ребрик, яка стала чемпіонкою Росії 2016 року, вважає, що рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) є психологічною атакою на олімпійську збірну Росії, повідомляє ТАСС.

"Я шокована. Це, безумовно, несправедливе рішення, особливо по відношенню до "чистих" спортсменів. Я не знаю, з чим пов'язаний такий тиск на російську збірну, це можна назвати психологічною атакою. Не розумію, як можна ґрунтуватися на чиїхось словах, без конкретних доказів", - підкреслила Ребрик.

"Ми до кінця сподівалися і вірили, що виступимо на Олімпіаді, адже таких шансів у житті може більше і не бути. Шкода, що наші керівники не передбачили заздалегідь всієї цієї негативної ситуації", - заявила спортсменка.

Відео дня

Читайте такожФедерація легкої атлетики України дозволила сімом спортсменам виступати за Росію

Також легкоатлетка розповіла, що їй буде складно психологічно відновитися від такого потрясіння, однак незважаючи ні на що, вона продовжить тренуватися і готуватися до інших міжнародних змагань.

Ребрик - українська списометальниця родом з Ялти, чемпіонка Європи 2012 року. Після анексії Криму прийняла російське громадянство і на ЧС-2015 в Китаї виступала у складі збірної РФ. Спортсменка тоді не зуміла кваліфікуватися до фіналу, отримавши травму під час попередніх змагань.

Як повідомляв УНІАН, спортивний Арбітражний суд (CAS) в швейцарській Лозанні напередодні оприлюднив рішення про відмову задовольнити позов російських легкоатлетів, щодо виступу на Іграх-2016.

МОК прийме рішення про відсторонення всієї російської команди від Ігор-2016 в повному складі в неділю, 24 липня.