Нечаєву було 70 років / фото Одеська обласна футбольна асоціація

Сьогодні в Одесі помер відомий футболіст Володимир Нечаєв.

Читайте такожКлуб УПЛ звільнив тренера, який був футболістом ДинамоЯк передає кореспондент УНІАН, про це повідомила Одеська обласна футбольна асоціація.  

"Сьогодні наш світ покинув один з кращих футболістів в історії "Чорноморця" (ФК "Чорноморець" - УНІАН) Володимир Нечаєв. Йому було 70 років... Володимир Вікторович - це не просто багаторічний захисник "Чорноморця", капітан команди "моряків". Володимир Нечаєв - символ клубу, всього одеського футболу, невід'ємна частина фундаменту історії "Чорноморця", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Його також називають легендою клубу "Чорноморець", яскравим футболістом і скромною дотепною людиною.

Відзначається, що Нечаєв боровся з важкою хворобою, переніс кілька серйозних операцій.

Прощання відбудеться в четвер, 6 травня, об 11.00 на стадіоні "Чорноморець" (головний вхід). Поховають знаменитого футболіста на другому християнському кладовищі о 12.30.

Що відомо про футболіста

  • Нечаєв народився 4 серпня 1950 року. Починав грати у футбол в Одеському СКА, вихованець РВУФК (Київ). У "Чорноморці" виступав у 1967-1976, 1978, 1979.
  • Провів 287 офіційних матчів, забив 13 голів. У 1983-1988 рр. працював у тренерському штабі клубу. У складі "Чорноморця" став бронзовим призером чемпіонату СРСР 1974 року.
  • Також грав в командах: ЦСКА Москва (дубль), СКА Одеса, "Пахтакор" Ташкент, "Колос" Нікополь. Тренував клуби: "Колос" ("Металург") Нікополь, СК "Одеса", "Хімік" Житомир, "Трансмаш" (Могильов, Білорусь), "Уралан"(Еліста, Росія), "Електрометалург-НЗФ" Нікополь, "Олком" Мелітополь, "Обрій" Нікополь, "Енергія" Южноукраїнськ.
  • В Одесі, на Алеї футбольної слави біля стадіону "Чорноморець", 14 вересня 2015 року закладена Іменна "зірка" на честь Нечаєва.