OnePlus показала, яким буде її новий флагман з камерою в стилі Galaxy S21 / фото OnePlus

Бренд OnePlus почав підігрівати інтерес публіки до анонсу свого нового флагмана.

Компанія виклала в мережу короткий відеоролик і кілька рендерів з демонстрацією дизайну OnePlus 10 Pro. 

Тизери підтверджують, що в OnePlus серйозно переглянула дизайн тильної панелі майбутнього флагмана і зробила його більш схожим на Galaxy S21. Так, блок основної камери, що включає три сенсори, спалах і напис Hasselblad, буде зміщений вліво до межі корпусу. 

Відео дня

OnePlus розкрила зовнішній вигляд смартфона 10 Pro / фото OnePlus

OnePlus 10 Pro показаний на тизерах у двох колірних рішеннях корпусу: Volcanic Black і Emerald Forest. В обох випадках задні кришки смартфона отримали антиблікове матове покриття, яке, за словами глави бренду Піта Лау, стійке до відбитків пальців. Як виглядає передня частина смартфона, не розкривається.

OnePlus розкрила зовнішній вигляд смартфона 10 Pro / фото OnePlu

Офіційно відомо, що OnePlus 10 Pro представлять для китайського ринку до кінця місяця. Раніше в мережі з'явилася інформація про презентацію 11 січня.

З витоків відомо, що OnePlus 10 Pro отримає 6.7-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою до 120 Гц і HDR10+, чіпом Snapdragon 8 Gen 1. Живлення забезпечить акумулятор місткістю 5000 мАг з наявністю швидкої зарядки (80 Вт). Селфі-датчик на 32 Мп врізаний в кут, а сканер пальця прихований під склом знизу.

Читайте такожДешево і потужно: найкращі бюджетні смартфони 2021 року до 7 тисяч гривеньРаніше УНІАН вже писав, що Samsung випустила в Україні "народний" флагман Galaxy S21 FE. Характеристики майже ті ж, що і у дорожчого Galaxy S21, але зате більше екран і місткість акумулятора.

Вас також можуть зацікавити новини: