У Chrome додали опцію видалення історії за останні 15 хвилин / фото ua.depositphotos.com

Google тестує функцію Quick Delete для версії браузера Chrome для смартфонів. Стане в пригоді, якщо забули включити режим "Інкогніто".

Параметр дозволить в один клік видалити всю накопичену за останні 15 хвилин інформацію, включаючи користувацькі дані та історію перегляду, повідомляє портал XDA Developers. Опція доступна в меню, що викликається через іконку (•••) поруч з адресним рядком.

Поки Quick Delete доступний у тестовій гілці Chrome Canary в якості експериментальної настройки. Згодом функція буде доступна всім охочим, проте інформації про можливі терміни немає.

Відео дня

Google Chrome для Android отримав додатковий захист

Наприкінці січня цього року Google випустила свіже оновлення Chrome для Android. У нього, крім усього іншого, входить можливість блокувати приватні вкладки відбитком пальця. Chrome для iOS оснащений цією функцією з 2021 року,

Крім того, в Chrome на Android з'явилися додаткові функції для підвищення безпеки користувача. Тепер браузер буде сканувати збереження паролі та повідомляти користувачам, чи був який-небудь з них скомпрометований, а також відсівати шкідливі розширення.

А ще раніше в браузері Chrome з'явився енергоощадний режим. Він дозволяє продовжити час роботи ноутбука без підзарядки.

Вас також можуть зацікавити новини: