У продаж надійшов новий кишеньковий пауербанк Anker на 20 000 мАг / фото Anker

Відомий виробник зарядних пристроїв, компанія Anker, представила новий повербанк-мультитул. Новинку назвали Anker 335 (Gen 2). Її головна особливість полягає в наявності вбудованого кабелю USB-C.

Таке рішення дозволяє не піклуватися про те, щоб носити з собою зайвий кабель для зарядки. На корпусі є спеціальне місце, щоб заховати там роз'єм кабелю, коли він не використовується, повідомляє Gizmochina.

Сам повербанк характеризується місткістю 20 000 мАг і здатний видавати до 22.5 Вт потужності, а крім вбудованого проводу у нього є ще по одному порту USB-C і USB-A. На додаток в пристрої є спеціальний тримач, щоб зручно дивитися ролики під час зарядки.

Відео дня

У Китаї за Anker 335 (Gen 2) просять всього 229 юанів (близько 1100 грн). Про вихід цієї моделі за межами Азії поки не повідомляло, але поява її на AliExpress та інших маркетплейсах це питання часу.

Найкрутіші гаджети 2023-го – добірка УНІАН

Раніше в поле нашого зору потрапив універсальний кабель-трансформер для всіх гаджетів відразу: на одному кінці у нього USB-C, Lightning і MicroUSB, а на іншому – USB-C і USB-A. Такий собі "швейцарський ніж" у світі кабелів,

Також УНІАН розповідав про Bluetooth-колонку, яку не треба заряджати – все завдяки вбудованій у верхню частину сонячної панелі. Навіть штучного освітлення буде достатньо, щоб вона працювала "нескінченно".

У 2023 році на ринку також дебютував унікальний гаджет від Motorola, який додає супутниковий зв'язок в будь-який смартфон. Він підключається до iPhone або Android-смартфону по Bluetooth, а просять за нього всього 150 доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: