Створено універсальний кабель-трансформер для всіх гаджетів відразу / Zeus-X Go

На краудфандинговому майданчику Kickstarter, де умільці збирають гроші на свої проєкти, з'явився, мабуть, найпрактичніший гаджет 2023 року – Zeus-X Go. Це "швейцарський ніж" в світі кабелів, який здатний замінити собою всі дроти. 

Так, на одному кінці у нього USB-C, Lightning і MicroUSB, а на іншому – USB-C і USB-A. Кабель сумісний зі стандартами Power Delivery 3.1 і Quick Charge 3.0, підтримує швидку зарядку до 240 Вт і передачу файлів зі швидкістю 10 Гбайт в секунду.

Виробник заявляє, що їх кабель здатний зарядити або заживити майже будь-який гаджет від різних джерел енергії і може використовуватися для з'єднання одного пристрою з іншим. Загалом, сценаріїв його застосування можна знайти безліч.

Також обіцяють, що завдяки конструкції провід ніколи не заплутається, а ще аксесуар можна повісити на ключі.

Zeus-X Go Ultra

За попереднім замовленням на Kickstarter за Zeus-X Go просять $24 (близько 900 грн). Повноцінні продажі стартують у вересні цього року.

Найкрутіші гаджети 2023-го – добірка УНІАН

Раніше в поле нашого зору потрапив смартфон-"крихітка" з 3-дюймовим екраном і прозорим корпусом для тих, хто сумує за компактним рішенням. Попри габарити, телефон отримав доволі непогану "начинку", а коштує він всього 139 доларів.

Також УНІАН розповідав про смарт-годинник Watch Buds від Huawei, головною фішкою якого стали вбудовані бездротові навушники. Вони ховаються під екраном годинника.

Також на ринку з'явилася незвичайна клавіатура для ПК з вбудованим екраном – система вважає цей екран повноцінним другим монітором, так що на нього можна перетягувати будь-які вікна і додатки. А бонусом вона працює ще й як SSD і USB-хаб.

Вас також можуть зацікавити новини: