Huawei P60 Pro назвали найкращим камерофоном на ринку / фото Huawei

Фотоможливості – один з головних факторів при виборі смартфона. Якщо ви високо цінуєте якість знімків, автори DxOMark, які регулярно тестують смартфони за різними критеріями, оновили топ найкращих девайсів з найкрутішою камерою в 2023 році.

Незважаючи на вихід багатьох топових камерофонів Huawei P60 Pro досі займає лідируючу сходинку топа DxOMark. Він отримав потрійну камеру 48+48 + 13 Мп з топовою оптикою і алгоритмами постобробки зображень. Крім того, в порівнянні з конкурентами, девайс коштує в рази дешевше.

  • Друге й третє місце ділять iPhone 15 Pro і 15 Pro Max. Камера в них стала ще краще порівняно з моделями 2022 року, які вважаються одними з найкращих на ринку. Один об'єктив на 48 мегапікселів і два модулі на 12 мегапікселів творять чудеса. А в 15 Pro Max ще додали п'ятикратний оптичний зум.
  • Далі йде Google Pixel 8 Pro. Нове покоління отримало оновлену камеру на 50, 48 і 48 мегапікселів, також додали 5Х оптичний зум як у iPhone 15 Pro Max і більш швидкий автофокус. А у фірмовому додатку з'явилося багато ШІ-фіч.
  • Замикає п'ятірку Oppo Find X6 Pro. Він отримав камеру з об'єктивами 50+50+50 мегапікселів, створену в партнерстві з Hasselblad, відомим шведським виробником камер.

Honor Magic5 Pro, Oppo Find X6, Huawei Mate 50 Pro, Google Pixel 8 і Pixel 7 Pro входять в десятку кращих камерофонів за версією DxOMark.

Відео дня

Окремо варто виділити Pixel 8, який посів дев'яте місце, маючи всього дві камери – на 50 і 12 мегапікселів. При стартовій ціні в $699 це найдешевший смартфон рейтингу.

У якого смартфона найкраща камера в 2023 році: експерти склали рейтинг

Раніше УНІАН ділився лайфхаками, які допоможуть поліпшити якість фото навіть на бюджетному смартфоні. Нічого завантажувати або встановлювати не потрібно – достатньо увімкнути декілька налаштувань, які є у всіх за замовчуванням.

А якщо ви в пошуках нового смартфона і не знаєте з чого почати, бенчмарк AnTuTu ділився рейтингом смартфонів, які пропонують найкраще співвідношення ціни і продуктивності. Як відзначають експерти, під кінець осені на ринку можна знайти все більше бюджетних флагманів.

Вас також можуть зацікавити новини: