Володази знайшли тіло чоловіка \ Служба порятунку

У Тернополі втопився 67-річний чоловік.

Як повідомили УНІАН в центрі пропаганди територіального управління ДСНС в Тернопільській області, о 18.05 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що на Тернопільському міському ставу поблизу спортивної бази ФСТ «Динамо» під час купання у невстановленому місці зник під водою місцевий житель.

Чоловік втопився у Тернопільському міському ставу \ Служба порятунку

На місце події було направлено черговий караул 1-ї ДПРЧ у складі 2-х відділень, співробітників оперативно-координаційного центру Управління та служби взаємодії.

Відео дня

Читайте такожНа Тернопільщині за добу виявили двох утоплеників

До прибуття рятувально-водолазного відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення пошуки зниклого здійснювалися силами чергового караулу 1-ї ДПРЧ за допомогою рятувального катера на повітряній подушці «Марс-700». Орієнтовно о 19.40 під час занурення водолазами ДСНС виявлено тіло загиблого та транспортовано на берег.

Водолази витягли тіло чоловіка на берег \ Служба порятунку

Для проведення судово-медичної експертизи тіло загиблого направлено в морг Тернопільського обласного психоневрологічного диспансеру. Обставини утоплення людини встановлюються.

Для проведення судово-медичної експертизи тіло загиблого направлено в морг \ Служба порятунку