1kr.ua

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, аварія сталася учора в Шумському районі на ділянці дороги Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів. 

Читайте такожУ Тернополі відкриють тривимірний макет довоєнного міста (фото)

За попередньою інформацією, діти відпочивали у клубі в селі Людвище Шумського району. Близько 3.30 вони вирушили додому в село Соснівка.

Відео дня

На одному з поворотів  водій автомобіля "Мерседес Віто" через зависоку швидкість не впорався з керуванням та злетів у кювет. Автомобіль вилетів з траси над 3-метровою прірвою. Мікроавтобус кілька різів перекинувся, падаючи вниз.

На момент аварії в авто було 9 людей. Кілька пасажирів вилетіли з транспорту під час падіння. Зупинилася автівка в лісосмузі.

Дівчина, 1998 року народження, від отриманих травм померла на місці пригоди. Невдовзі у лікарні в стані церебральної коми помер 17-річний хлопець.

Решту травмованих госпіталізували до Шумської районної лікарні, вирішується питання про переведення травмованих на лікування до Тернополя.

Читайте такожЗатримано третього підозрюваного у вбивстві бійця АТО Артема Приходько - ГПУ

Правоохоронці відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю у водія, опитуються потерпілі, які знаходяться при свідомості.

Подія внесена до ЄРДР за ст. 286 ч. 3 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).