Місто залишиться представленим у Другій лізі командою

ФК «Тернопіль» припинив виступи у чемпіонаті з футболу  серед команд Другої ліги через відсутність фінансування. Як повідомили УНІАН в прес-службі клубу, відповідний лист скеровано президенту Професійної футбольної ліги України Сергію Макарову.

Водночас в міській раді запевняють, що клуб не припинить існування.

«Клуб і команда не зникає. У зв’язку з відсутністю фінансування ми знімаємося зі змагань у Другій лізі. Зараз клуб переформатовується. Буде проаналізовано всі помилки, переглянутий план фінансування, змінено підхід до комплектації команди. Ми належно підготуємося до наступного сезону, щоб у всеозброєнні увійти до реформованої Національної футбольної ліги України», – повідомив начальник управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту міської ради Микола Круть.

Відео дня

Читайте такожТернопільський футбольний клуб "Нива" через скрутне фінансове становище розпустив гравців

Керівництво клубу подякувало тренерам, футболістам, працівникам клубу за роботу та вболівальникам за підтримку і висловило сподівання, що футболісти ФК «Тернопіль» знайдуть собі нові команди.

Як відомо, ФК «Тернопіль» був створений у 2007 році, в 2012-му клуб отримав професійний статус.

Два сезони муніципали виступали в другій та три – у першій українській лізі. Сезон-2017/18 команда розпочала в другій лізі.

Із припиненням виступів ФК «Тернопіль» місто залишиться представленим у Другій лізі командою «Нива».