У Тернополі під час пожежі на станції техобслуговування згорів автомобіль 'BMW' (фото)

У Тернополі під час пожежі на станції техобслуговування згорів автомобіль «BMW». Як повідомили УНІАН в центрі пропаганди територіального управління ДСНС в Тернопільській області, пожежа виникла учора на вул. Микулинецькій. Вогонь знищив легковий автомобіль «BMW», холодильник, монітор, матеріали для ремонту автомобілів, титанові диски, покрівлю будівлі на площі 40 м кв, двері, вікна, перегородки, стелажі та обладнання для технічного обслуговування автомобілів на площі орієнтовно 50 м кв.

У Тернополі під час пожежі на станції техобслуговування згорів автомобіль 'BMW' (фото)

Внаслідок загорання пошкоджено ролетні ворота, металевий каркас даху, покрівлю та стіни суміжної будівлі. Загорання ліквідовано черговими караулами частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону, 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

Завдяки діям бійців служби порятунку не допущено розповсюдження вогню на стоянку, розташовану через 1 м від станції техобслуговування, де перебувало 15 автомобілів.

Відео дня