Постільні покривала в готелях зазвичай стираються тільки раз на місяць / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

В готельних номерах, де постійно змінюються мешканці, часте прибирання має дуже велике значення. У той же час деякі предмети в готельних номерах піддаються чищенню і дезінфекції тільки під час генеральних прибирань - раз на кілька тижнів, і як пише Mirror, є справжнім розсадником мікробів.

Як пише видання, крісла в готельних номерах діють як "магістралі мікробів", переносячи такі бактерії, як золотистий стафілокок, які можуть призвести до шкірних інфекцій. Крім того, постільні клопи можуть ховатися в дерев'яних або пластикових стільцях.

Часто такі меблі обходяться без ретельного очищення між візитами, а це означає, що мікроби від різних гостей будуть накопичуватися.

Відео дня

Крім того, за розповідями прибиральників в готелях, пледи і ковдри часто не входять в щоденне прибирання, тобто їх перуть тільки під час генерального прибирання, яка може проводитися приблизно раз на місяць.

Тканинні узголів'я ліжок, на відміну від їх металевих і дерев'яних аналогів, набагато важче чистити, оскільки для них потрібно відпарювач, а це означає, що їх навряд чи будуть очищати до проведення генерального прибирання. При цьому постільні клопи можуть збиратися в тканині узголів'я і відкладати до 20 яєць за раз. Також в цих узголів'ях накопичується пил, що може привести до проблем у алергіків.

Крім того, м'які штори і портьєри можуть стати ідеальним укриттям для шкідливих бактерій. Такі тканинні покриття, особливо ті, які торкаються підлоги, рідко піддаються необхідному ретельному чищенню, що створює сприятливе середовище для різних мікробів і пилових кліщів.

Раніше УНІАН писав, що нашестя клопів стало справжньою катастрофою для готелів і будинків у Франції,а також торкнулося сусідніх з Францією країн Бельгії, Великоі Британії та інших.

Експерт дав пораду, як вчасно позбавитися від паразитів і не зіпсувати спогади про цікаву подорож Європою.

Вас також можуть зацікавити новини: