Жінка зареклася користуватися послугами готелів / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

В останні роки Airbnb користується популярністю. Багато людей відмовляються від проживання в готелях на користь варіантів житла, де можна самостійного приготувати їжу, але багато хто як і раніше залишаються вірні зручності готелів.

Від зручностей на території готелю, таких як басейни та тренажерні зали, до впевненості, що ваше ліжко буде застелене, коли ви повернетесь до кімнати після цілого дня вивчення нового міста, коли готелі працюють добре, вони працюють дуже добре.

У однієї жінки досвід проживання в готелі залишив неприємні враження на все життя, і в майбутньому вона буде шукати альтернативні варіанти розміщення після того, як персонал залишив без уваги гучну весільну вечірку.

Відео дня

"Щойно повернулася з готелю, який мав стати місцем спокійного відпочинку. У нас було гучне весілля, яке тривало до пізнього вечора, а гості зайняли хол наступного дня; дитина кричала і плакала під час сніданку, в той час як батьки сиділи і не потрудилися її вивести; а в п'ятницю ввечері в холі на повній гучності йшов матч, і всі постояльці випивали, кричали біля екрану", - поскаржилася жінка.

Далі вона розповіла, що попередній візит до готелю також залишив її розчарованою: "Коли ми востаннє відпочивали в готелі, там проходила велика конференція. Вони сиділи за двома довгими столами в їдальні, і шум був такий, що ми і ще кілька людей за іншими столами скаржилися, але ніхто нічого не було зробив. Нам також доводилося терпіти гучні дзвінки по Skype і телефонні розмови, пов'язані з роботою, в холі, коли ми намагалися розслабитися з ранковими газетами, а за сусіднім столом проходила імпровізована нарада, до якого приєднувалися все нові і нові люди, поки ми не відчули себе зайвими".

Жінка також пояснила, що готелі відштовхують її, оскільки ще до цих двох негативних подій вона також іноді стикалася з галасливими дівич-вечорами і холостяцькими вечірками, коли зупинялася в готелях, і попросила поради, чи не поступає вона нерозумно, очікуючи, що всі гості під час перебування в готелі будуть вести себе менш шумно.

Думки коментаторів щодо розумності вчинку жінки розділилися: багато хто відповів, що "ви отримуєте те, за що платите". Інший написав: "Я думаю, що ви платите за те, що отримуєте. Будь-який п'ятизірковий готель не допустить такої поведінки і влаштований так, щоб гості не заважали один одному".

Однак інші люди підтримали жінку, заявивши, що готелі можуть бути ризикованими через непередбачуваність інших постояльців і що ціна чи рейтинг не мають особливого значення: "Найгірша поведінка, з якою я коли-небудь стикався, - це коли я забронював номер у п'ятизірковому готелі, а в ті ж вихідні у них було весілля. Насправді не слід було приймати замовлення, не пов'язані з весіллям, якщо це заважало б усім іншим, але персонал та черговий менеджер, здавалося, не дбали про це.

Раніше УНІАН писав, що експерт з домашнього побуту поділилися рекомендаціями щодо того, як убезпечити себе під час перебування в готелі, але її поради багатьом здалися дивними.

Вас також можуть зацікавити новини: