Ілюстрація / REUTERS

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" планує з 24 грудня по 4 січня ввести обмеження на прибуття вантажів на вантажний термінал у зв'язку з великими сезонними обсягами авіавантажів.

Читайте також"Бориспіль" назвавши найпунктуальніші авіакомпанії в листопаді

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Відео дня

"Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у зв'язку з великими сезонними обсягами авіавантажів вводить тимчасове обмеження прибуття імпортних вантажів на вантажний термінал для вантажних і пасажирських повітряних суден з 24 грудня 2018 року до 4 січня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що необхідність тимчасового обмеження імпортних вантажів виникла через різке збільшення обсягів авіавантажів за останні два тижні. "Дана ситуація обумовлена недостатніми технічними та людськими ресурсами для своєчасної обробки вантажів у зимовий період. Аеропорт зупинив прийом імпортних вантажів для виправлення ситуації та забезпечення заходів з обробки наявних обсягів імпорту. Експортні і транзитні вантажі будуть оброблятися і відправлятися без введення обмежень", - зазначив в прес-службі.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є державним підприємством, що забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника – авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".