20 грудня у столичному готелі «InterContinental Kyiv» відбулася церемонія вручення премії Кyiv Tourism Awards 2018. Компанія Coral Travel перемогла у номінації «Кращий туристичний оператор з виїзного туризму».

Церемонія Кyiv Tourism Awards – захід, ініційований Управлінням туризму Департаменту економки та інвестицій КМДА, що покликаний підвищити стандарти сервісу, налагодити ефективну комунікацію та взаємодію з ключовими суб’єктами туристичного бізнесу столиці задля розвитку Києва як конкурентного європейського міста для туриста, відзначити кращі ініціативи гравців ринку та продемонструвати інвестиційний потенціал Києва у туристичній сфері. Цьогоріч  шляхом он-лайн голосування туристичні компанії змагалися у 15 номінаціях.

Грудень – пора підведення результатів роботи за рік. Для Coral Travel він був вдалим. Премія Кyiv Tourism Awards 2018 – це друга висока нагорода у туристичній галузі, яку отримав туроператор наприкінці 2018. Кілька тижнів тому компанія  втретє стала переможцем престижної всеукраїнської премії «Вибір року» та отримала знання «Туроператор року».

Відео дня

Ці нагороди - визнання кращих, підтвердження того, що бренд Coral Travel вибрав вдалу стратегію, є лідером якості і завоював серця покупців.