Кращим пляжем у світі визнано бразильський пляж Бая-ду-Санчо \ фото Ollie O

Туристичний портал TripAdvisor оприлюднив рейтинг найкращих пляжів світу на основі відгуків та вражень мандрівників.

Читайте такожОпубліковано рейтинг 25 кращих ресторанів світу за версією TripAdvisor

Результати голосування туристів опубліковано на офіційному сайті TripAdvisor. Згідно з рейтингом, кращим пляжем у світі виявився бразильський пляж Бая-ду-Санчо, розташований в архіпелазі Фернанду-ді-Норонья. Відповідно до опису, «віддалений пляж може похвалитися кришталево чистою водою і панорамним виглядом на вершини скель, з яких можна постежити за дельфінами, які плескаються у воді».

Відео дня

Другу позицію в рейтингу зайняв пляж на околиці шумного курортного міста Варадеро на Кубі. Туристи віддали йому перевагу через красиві заходи сонця і спокійну обстановку.

Третє місце зайняв Ігл-Біч, розташований на невеликому острові Аруба в Карибському морі. Відповідно до опису, пляж знаменитий деревами Фофоті (На Арубі називають рослину Конокарпус) з викривленими стовбурами і морськими черепахами.

Крім цього, в рейтинг увійшли ще 22 пляжі у різних куточках світу. Серед них пляж Ла Конча в Іспанії, пляж Грейс-Бей на острові Провіденсьялес, пляж Кліруотер в штаті Флорида, пляж Spiaggia dei Conigli (його також називають пляж Кроликів) на Лампедузі, Севен-Майл-Біч на Кайманових островах, пляж Плайя Норте в Мексиці.