УЗ обмежить рух потягів до Перемишля / фото УНІАН

Рух поїздів з України до Перемишля (Польща) з 27 по 31 травня буде обмежено до станції Медика у зв'язку з проведенням робіт з модернізації залізничної лінії на території Польщі. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».

Читайте такожУЗ збільшила кількість додаткових поїздів до Великодня

Так, поїзд №36/35 Одеса - Перемишль у період з 26 по 31 травня обмежить маршрут слідування до станції Медика (Польща).

Відео дня

Час відправлення і прибуття поїзда - за діючим графіком.

Відзначається, що для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку на автобуси до Перемишля і в зворотному напрямку.

«Автобус відправлятиметься з Медики о 10:02, прибуватиме до Перемишля о 10:45. Назад відправлення автобуса з Перемишля о 17:34, прибуття до Медики о 18:17», - йдеться в повідомленні.

За інформацією «Укрзалізниці», швидкісний поїзд №706/705 Київ, Львів - Перемишль у період з 27 по 31 травня також обмежить маршрут слідування до станції Медика.

«Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика також буде забезпечена пересадка на автобуси до Перемишля і в зворотному напрямку. Автобус, передбачений для пасажирів цього поїзда, відправлятиметься з Медики о 12:37, прибуватиме до Перемишля о 13:20. Зворотно: відправлення з Перемишля о 14:40, прибуття до Медики о 15:23», - повідомили в прес-службі.

Відзначається, що швидкісний поїзд №716/715 Київ - Перемишль у період з 27 по 31 травня курсуватиме за діючим розкладом, але з обмеженням маршруту до станції Львів.

У прес-службі закликали пасажирів, які планують подорожі до Перемишля на травень, уточнювати інформацію щодо руху поїздів у залізничних касах або в довідкових службах на вокзалах.