Незважаючи на те, що деякі люди просто мріють побачити море, побувати на судні і ще крутіше - піти в який-небудь морський або річковий круїз, а є люди, що їх вже нічим не здивувати. Ось тут туристичним компаніям доводиться вигадувати різні методи, щоб здивувати своїх пасажирів.

Зоряні Війни - міжгалактичний круїз

Читайте також«Кладовища» кораблів і незаселені острови: у Чорнобильській зоні з'являться нові водні маршрути

На кораблях Disney Cruise Line завжди панує атмосфера свята завдяки улюбленим діснеївським героям. Під час круїзу проходять чудернацькі вечірки та дитячі програми. Тижневий круїз Карибським морем в компанії Дарта Вейдера і Міккі Мауса коштує близько 1700 євро на людину.

Найдовший навколосвітній круїз

Круїзна компанія Viking Ocean Cruises запустила найдовший круїз, який триватиме 245 днів. За цей час пасажири побувають на 6 континентах, у 53 країнах та переночують у 23 містах світу. У розпорядженні пасажирів басейни, спа, сніжна печера, зимовий сад та ресторани, де пропонують 245 різних меню. Найдешевша каюта коштує 81 тисячу доларів, найдорожча – 235 тисяч.

Круїз для нудистів - "костюм Адама"

"Голі відпустки" - напрямок в туризмі, який в останні роки стає дедалі популярнішим. Компанія Carnival Cruise пропонує туристам восьмиденний круїз в "стилі ню" Панамським каналом. На борту лайнер Carnival Freedom пасажирам пропонують стандартні послуги, однак круїз призначений виключно для нудистів. Вартість круїзу стартує від 1200 доларів на людину.

Бродвейські мюзикли на Карибах

Компанія Royal Caribbean пропонує туристам круїз Карибським морем у компанії бродвейських мюзиклів. На найбільшому лайнері в світі Oasis of the Seas пасажирів чекають водні та акробатичні шоу, комедійні та льодові вистави. Вартість восьмиденного круїзу стартує від 900 євро на людину.

Як раніше повідомляв УНІАН, з порту «Раковець» в екскурсійний тур Дністер-круїз відправляється корабель «Юрій», завдяки якому можна побачити усю красу Дністровського каньйону у комфортній та дружній атмосфері.