Ілюстрація REUTERS

Столиця Великої Британії Лондон зустрів новий 2020 рік під дзвін курантів Біг-Бена, який протягом року був на реконструкції. Після урочистого бою почався салют на березі Темзи.

Читайте такожСтало відомо, скільки людей зустрічали Новий рік на Софійській площі

Небо Лондона освітлили 12 тис. піротехнічних зарядів. Близько 2 тис. з них були запущені з колеса огляду London eye. Також для запуску феєрверків задіяли пришвартовані біля берегів Темзи баржі.

Відео дня

На набережну на північному березі Темзи, з якої відкривається найкращий вид на піротехнічне шоу, змогли потрапити лише ті, хто заздалегідь забронював квитки на виставу. В цей раз було продано більше 100 тис. квитків.

Як повідомляв УНІАН, жителі Німеччини зустріли Новий рік масовими феєрверками. Німці - великі любителі проводити старий і зустрічати Новий рік під залпи.

Французи зустріли Новий рік на тлі страйків проти пенсійної реформи. Не зважаючи на те, що в Парижі, а також у багатьох інших містах, проблеми з громадським транспортом, французи зустрічали Новий рік святковими гуляннями.

Тисячі жителів і гостей Нью-Йорка, що зібралися на площі Таймс-сквер, спостерігали за падінням кришталевої кулі, яка за традицією сповіщає про початок нового року.