Кількість пасажирів FlixBus торік зросла / фото: facebook.com/pg/FlixBus

Найбільший європейський оператор автобусних перевезень FlixBus у 2019 році перевіз 62 мільйони людей. Кількість пасажирів, яка скористалися послугами FlixMobility, зросла на 37%.

Про це повідомляє "Економічна правда" за посиланням на прес-службу компанії.

Читайте такожForbes: Київ у списку недооцінених туристами столиць

Відео дня

Зазначається, що зростанню кількості пасажирів сприяли вихід FlixMobility на нові ринки у 2019 році – зокрема України та Туреччини, і зростання мережі на вже існуючих ринках – сьогодні мережа FlixBus об'єднує 2500 міст у 30 країнах світу.

У компанії зауважують, що у 2019 році FlixBus розширив свою присутність у Східній Європі, запустивши регулярні рейси в Україні.

В Україні оператор перевезень представлений у 10 містах: Києві, Львові, Одесі, Житомирі, Рівному, Вінниці, Умані, Хмельницьку, Тернополі та Ужгороді. Прямі сполучення у мережі FlixBus Україна має з Польщею, Німеччиною, Угорщиною, Австрією та Чехією.

"У грудні 2019 року була запущені перша повністю зелена лінія Одеса-Прага-Плзень з брендованими автобусами і повними стандартами FlixBus. Наступного року FlixBus планує збільшувати кількість ліній з України до Польщі, Німеччини, Чехії та Угорщини, а також відкривати нові лінії до Південної Європи та країн Балтії. Також у 2020 році в планах компанії додати нові українські міста до мережі міжнародних сполучень та запустити внутрішні перевезення в Україні", - заявили у компанії.

Як повідомляв УНІАН, 11 грудня з Одеси відправився у дорогу перший український автобус найбільшого європейського оператора автобусних перевезень FlixBus.