В українців з'явилася надія встигнути покататися на лижах та сноуборді цієї зими / Фото УНІАН

Аномально тепла безсніжна зима 2019/2020 практично зірвала курортний сезон в Україні. Більшість українських гірськолижних курортів виявилися просто не готові до роботи в таких погодних умовах, про що докладніше УНІАН.Туризм писав у великому матеріалі.

Читайте такожНа Закарпаття в горі: затишний Воловець, мальовничий Синевир та курортний Пилипець

Однак на початку лютого в Україну нарешті прийшла справжня зима – з морозами та снігопадами, а тому в українських любителів гірськолижного відпочинку з'явилася надія встигнути покататися.

Відео дня

Якщо подивитися на онлайн-камери з гірськолижних курортів в Українських Карпатах прямо зараз, то можна побачити, що, наприклад, в Буковелі (Івано-Франківська область), в Буковиці (Львівська область), на Драгобраті (Закарпатська область), в Пилипці (Закарпатська область) та інших місцях для зимового відпочинку утворився сприятливий для катання сніговий покрив, а відпочивальники поступово підтягуються на траси.

Буковель 5 лютого 2020 року / Скріншот
Буковиця 5 лютого 2020 року / Скріншот
Драгобрат 5 лютого 2020 року / Скріншот
Пилипець 5 лютого 2020 року / Скріншот

Також трохи присипало снігом гірськолижні траси в Києві. Наприклад, так наразі  виглядає траса на Протасовому Яру. Можливо, сніг долежить тут до вихідних.

Протасів Яр у Києві 5 лютого 2020 року / Скріншот

Зазначимо, раніше УНІАН.Туризм розповідав, де можна бюджетно покататися на лижах та сноуборді в Україні, крім Карпат.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.