Ілюстрація REUTERS

Авіакомпанії Lufthansa Group з 4 травня вводять обов'язкові вимоги щодо носіння маски на борту літаків.

В повідомленні групи, в яку входять Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss, Brussels Airlines, Eurowings, зазначено, що дана вимога буде діяти попередньо до 31 серпня 2020 року.

Пасажири повинні будуть самостійно потурбуватись про наявність маски, яка закриває ніс і рот. В авіакомпанії уточнили, що це може бути одноразова/багаторазова маска або шарф.

Відео дня

Читайте такожНазвані морські курорти, на які можна поїхати після закінчення карантину

Також авіаперевізник радить пасажирам носити маску під час перебування в терміналі в аеропорту, оскільки не завжди можна забезпечити дотримання дистанції між людьми.

Персонал Lufthansa Group буде використовувати маски під час прямого контакту з пасажирами.

В рамках нової політики авіакомпанії групи відмовляться від тимчасової практики блокування сусідніх крісел в економ та преміум-економ класах, пояснюючи це тим, що «маски забезпечують належний захист здоров'я».

При цьому через низьке завантаження бортів, персонал під час реєстрації все одно буде намагатися розсаджувати пасажирів по всьому салону.

Як повідомляв раніше УНІАН, Wizz Air відкриє базу в аеропорту «Львів» і запускає 7 нових маршрутів з України. Крім того, на рейсах авіакомпанії будуть впроваджені додаткові заходи, що забезпечують фізичне дистанціювання під час посадки.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.