Між Брюсселем і Прагою запустили новий нічний поїзд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Увечері 25 березня 2024 року в свій перший рейс вирушив новий 15-годинний нічний потяг від компанії European Sleeper "Брюссель – Прага". Із бельгійської столиці потяг вирушив о 19:22, а прибув до Праги о 10:56 наступного ранку, пише The Sun.

На маршруті передбачено вісім додаткових зупинок, зокрема в Антверпені, Роттердамі, Амстердамі, Берліні та Дрездені. Таким чином, поїзд з'єднає чотири європейські столиці – Бельгії, Нідерландів, Німеччини та Чехії.

Із Брюсселя поїзд вирушатиме щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці, а назад із Праги – щонеділі, щовівторка та щочетверга.

Відео дня

За даними видання, вартість квитків стартує від 129 євро з людини, а ліжко-місце в тримісному купе обійдеться в 219 євро.

Маршрут поїзда "Брюссель – Прага" / фото European Sleeper

Які ще нові поїзди запустять у Європі в 2024 році

Також цього року планується запуск рейсів між Парижем і Берліном, Парижем і Мадридом, а також Парижем і Барселоною, Брюсселем і Берліном, Льєжем і Маастрихтом і ще за кількома напрямками.

Крім того, раніше цього року стало відомо, що Італія та Словенія планують відродити історичний маршрут між країнами, який востаннє виходив на маршрут понад 100 років тому.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей та дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.