Пляжі в Коста-Ріці, США та Італії визнані одними з кращих в світі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Хоча 2023 рік ще не закінчився, багато мандрівників вже наповну планують, куди б поїхати в наступному році. Щоб полегшити їм завдання, багато популярних туристичних видань складають свої топи місць, які варто відвідати в 2024 році. Наприклад, свої списки вже представили Lonely Planet і National Geographic

Тепер же свій топ-50 туристичних локацій в світі, куди варто відправитися на відпочинок в наступному році, представив журнал Travel + Leisure.

Серед іншого увагу туристів звернули на напрямки з найкращими умовами для пляжного відпочинку.

Відео дня

1. Острів Анна-Марія, Флорида, США.

2. Амальфітанське узбережжя, Італія.

3. Коста-Ріка.

4. Домініка.

5. Острів Гаваї, США.

6. Лос-Кабос, Мексика.

7. Майорка, Іспанія.

За культурним зануренням туристам радять їхати в міста Ольборг (Данія), Картахена (Колумбія), Таллінн (Естонія) і Варшава (Польща), а гастротуристам рекомендують відправитися в австрійські селища, округ Сонома (Каліфорнія, США) і місто Меріда (Мексика).

Фанатів галасу великих міст закликають звернути увагу на такі міста, як Бангкок (Таїланд), Форт-Ворт (США), Стамбул (Туреччина), Монреаль (Канада) і Париж (Франція).

Любителям природи радять відвідати Національний парк Амбоселі (Кенія), острів Хоккайдо (Японія) і Нову Зеландію, а тим, хто віддає перевагу відпочинку біля води, рекомендують відправитися в прибережну Норвегію, до річки Дору в Португалії і на Фарерські острови.

Шукачам пригод радить відправитися в оазис Аль-Ула (Саудівська Аравія), на гірські пішохідні маршрути Перу і в Південну Австралію.

З повним списком рекомендованих до відвідування місць від журналу Travel + Leisure ви можете ознайомитися за посиланням.

Як повідомляв УНІАН, раніше видання Reader's Digest визнало Японію найбезпечнішою країною світу для соло-туристів у 2024 році.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.