Японію визнали найбезпечнішою країною для індивідуальних мандрівників / фото ua.depositphotos.com

Японію, яку раніше визнали найкрасивішою країною світу, також назвали найбезпечнішою для соло-туристів.

Згідно свіжого дослідження Reader's Digest, країна висхідного сонця вабить іноземних гостей не тільки магічною сумішшю стародавніх традицій і сучасних див, квітучими сакурами і безтурботними храмами, а й бездоганними показниками безпеки. Рівень злочинності в Японії вражаюче низький, і це можна пояснити глибоко вкоріненою в країні культурою поваги та ввічливості.

За нею розташувалися Ісландія, де зафіксовано один з найнижчих рівнів злочинності в світі, та Нова Зеландія, де крім низького рівня злочинності присутні сильне почуття спільності та завжди доброзичливі місцеві жителі.

Відео дня

Топ-10 найбезпечніших країн світу для індивідуальних мандрівників

1. Японія

2. Ісландія

3. Нова Зеландія

4. Норвегія

5. Австрія

6. Канада

7. Сінгапур

8. Швейцарія

9. Південна Корея

10. Тайвань

Відзначимо, протягом кількох останніх років соло-туризм, тобто подорожі поодинці без рідних, друзів або просто знайомих, залишається одним з головних туристичних трендів. Люди вже не хвилюються з приводу того, що інші подумають про самотнього мандрівника. Замість цього вони використовують одиночні поїздки для пізнання себе, при цьому отримуючи можливість організувати свою відпустку саме так, як хочеться їм.

Як повідомляв УНІАН, раніше група експертів Berkshire Hathaway Travel Protection склала рейтинг найбезпечніших країн світу для відвідування в 2024 році. Очолила його цього року Канада.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.