Найбільше скарг стосувалося душових кабінок / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вирушаючи у відпустку, багато туристів мріють, щоб в номері готелю або орендованому на Airbnb житлі було так само комфортно, як і вдома. Однак вибрати хороший готель виходить далеко не завжди.

Користувач Reddit під ніком r/travel запропонував підписникам розповісти, що їх найбільше не влаштовує в готелі/Airbnb.

"Я почну першим: світло. Мене шокує, як рідко я бачу щільні штори. Ще гірше, це кімнати з великою кількістю побутової техніки або електроніки, яка завжди горить яскравим світлом... Блоки змінного струму і панелі управління, телевізори, датчики диму, духовки... Іноді мені цікаво, чи дизайнери готелів коли-небудь зупинялися у своїх готелях? Або всі подорожують з маскою для сну?", – написав ініціатор обговорення.

Відео дня

У свою чергу користувач guywitha306areacode поскаржився, що його часто засмучують душові.

"З душем майже завжди щось не так. Або злив забитий, або зливається повільно. Немає штор для душу або способу захистити підлогу від води. Немає килимка. Або низький тиск, або недостатньо гарячої води для більш ніж однієї людини. Цвіль, грибок. Душова насадка занадто низько для людини середнього зросту або насадка, яка не має гачка, щоб утримувати її на стіні. Цьому списку немає кінця... Ви навчитеся цінувати хороший душ, коли знайдете його", – написав він.

Багато інших користувачів також були незадоволені душовими кімнатами –особливо багато скарг було на відсутність приватності в душових кабінках в загальних банних кімнатах. 

"Серйозно? Більшість мандрівників що – таємні вуайєристи і ексгібіціоністи?", – сказав користувач з ніком hatetochoose.

Тим часом, користувач jredland поділився своїми претензіями до власників житла на сервісі Airbnb.

"Немає самостійної реєстрації. Ненавиджу призначати час зустрічі тільки для того, щоб отримати ключі та дізнатися, як користуватися телевізором, який я ніколи не включу", – пояснив путешетвеннік.

Крім того, jredland поскаржився, що часто на орендованому житлі буває недостатньо туалетного паперу, мила, шампуню і капсул для кавоварки: "Дуже складно знайти правильний розмір капсули серед більш ніж 50 варіантів".

Також користувачі Reddit скаржилися на недостатню кількість або незручне розташування електричних розеток і відсутність перехідників до електроприладів з вилками іншого типу.

Ще одна поширена скарга – платні рушники та постільна білизна в готелях.

"Хто взагалі подумав, що це нормально?!? Звісно, я міг би взяти з собою у валізу один рушник лише для пляжу, але я точно не подорожую з простирадлами точного розміру, які мені знадобляться для ліжок по всьому будинку з Airbnb!", – обурюється користувач Angle_Of_The_Sangle.

Як повідомляв УНІАН, раніше користувачі Reddit розповіли про свої найдурніші помилки, скоєні в подорожах. Найпоширенішими виявилися випадки неуважності при бронюванні, але були і більш ексцентричні помилки.

Також користувачі платформи показали жахливі фото, які назавжди відіб'ють бажання орендувати житло на Airbnb.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.